Som alltid så finner jag matlagning lika kreativt som att bygga ngt. Och avkopplande. Idag blir det ett långkok,
Tagliatelle Ragu al Classico. Enkel men tidskrävande Italiens köttfärssås. Långt från den svenska standard-köttfärssåsen. Följer ni receptet/länken kör på den längre tiden, 60 min, och mängden olja är helt klart ett tryckfel, täck botten det räcker. Som vanligt är vi lokalpatriotiska och kör Västerbottensost (långtidslagrade varianten) ist för Parmesan. Parmesan är ju en av mina favoriter men inte från ICA, Parmesan ska man köpa från Hemmagastronomi direkt gröpt ur en megastor rund Parmesanost, å dit hann jag inte idag.
Inte så många ingredienser men ack så god kombination
Under tiden allt puttrar måste man ju så klart snaska på något och på senare tid har vi köpt mycket, kanske t.o.m. för mycket, salami i charken. Min nuvarande favorit är helt klart den sjukt goda men starka Spinata Calabrese, oj oj va gott!!
Bilden gör den inte rättvisa, ser inte så aptitlig ut här men det är den!!
Dags att återvända till spisen.... där jag hör hemma och trivs som bäst ;)
//L
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar