lördag 8 mars 2014

Var de ljus, igen

Även om dagsljuset börjat återvända så tyckte jag det var på sin plats att montera spottarna i fönstersmygarna iaf i vardagsrummet uppe. Blev riktigt nice!




Ser fram emot att se rummen målade å klara nu, bör inte vara allt för långt borta. Veräjä har börjat lite smått att spackla och kör igång på riktigt nästa vecka som det låter!

Nu får det vara bra för idag med bloggandet, måste spana in en ny serie vi fått tips om!

//L

4 kommentarer:

  1. Ser riktigt bra ut för er =) Imponerade över det jobbet ni gjort.

    SvaraRadera
  2. Tackar! Vi gör så gott vi kan :)

    SvaraRadera
  3. Du kanske har skrivit det någonstans, men hur tätt har du satt spottarna i fönstren och vad är det för spott ni har valt?

    SvaraRadera
  4. Beror på vad det är för fönster. I de smala sitter de centralt, i de breda utan delning i mitten sitter de 1/4 av smygens bredd in från varje sida. I de breda med delning i mitten sitter de centralt över varje fönsterruta vilket resulterar i ca 1/4 in, man måste ju ta hänsyn till delningens bredd osv så det blir inte exakt 1/4, jag är överpetig med symetrin skulle nog många säga :)
    Lamporna vi använder är Ahlsell's a-collection aLed1 med 120gr spridningsvinkel, dem är på 1,2w stycket och ger fantastiskt mycket ljus, vi dimmar oftast ned dem och har dem som i princip enda belysning på kvällarna.

    SvaraRadera